Perintä ja luotonhallinta

Luotonhallinta Goodwill Oy on vuonna 1997 perustettu luotonhallintaan ja perintäpalveluihin erikoistunut yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme yksityiskohtaisesti räätälöityjen perintäpalvelujen lisäksi ennaltaehkäisevät luotonhallintapalvelut ja lakiasiainpalvelut. Tarjoamme myös palvelujamme, kun sopimuskumppaninne tai velallisenne on ajautunut konkurssiin, tai saanut hyväkseen yrityksen saneerauksen tai yksityishenkilön velkajärjestelyn.

Toimintaamme määrittelee laki saatavien perinnästä. Perintäkulut, joista velallinen vastaa, perustuvat perinnästä velkojalle aiheutuneisiin todellisiin kustannuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että laskutamme tekemistämme perintätoimenpiteistä aiheutuvat kulut toimeksiantajalta, ja nämä tilitetään tälle takaisin, kun velallinen maksaa perintäkirjeen mukaisen summan. Perintäkulut vaaditaan perintäkirjeessä velalliselta. Toimeksiantajalle tilitämme siis pääoman, viivästyskoron ja aiheutuneet, laskutetut perintäkulut. Kuluttajien osalta nämä kulut on sitovasti määritelty perintälaissa, yritysten osalta kulut perustuvat toimenpidehinnastoon joka on saatavissa asiakaspalvelustamme, mikäli olette kiinnostuneita yhteistyöstä kanssamme.

Jokainen toimeksianto on meille yhtä tärkeä, hoidamme yksilöllisesti ja ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin toimeksiannot toimimalla yhteistyössä toimeksiantajan kanssa.